Root lyckades bara 55 i sina fem tidigare omgångar på turné, men stoppade röta att stänga dag tre obesegrad på 111.

April 2, 2019

Han berättade The Sun: ”Jag vet City fans är oroliga de är utan Fernandinho och några försvarare. ”Kanske de tittar på vad som hände med Manchester United i Paris förra veckan och börjar oroa sig för att något liknande skulle kunna hända. ”Men de behöver inte vara orolig. Pep Guardiola kunde leka med hela sitt andra laget mot Schalke och ändå vinna. 2 Lothar Matthäus inte ger Schalke en chans mot Manchester City ”Schalke är inte en Champions League standard sida.

Om de hade någon chans att en upprörd, blåste de det i den första etappen. ”De hade en man extra, var 2-1 mot körning av lek och på något sätt lyckats fortfarande förlora. De dödade sig. ”Den verkliga Schalke är inte den som ledde i den första etappen, men den som förlorade 4-0 till Düsseldorf för tio dagar sedan och 4-2 till Bremen på fredag.

Nu är hela klubben är en enda röra.”LIVE på talkSPORT Det finns 11 levande kommentarer kvar över talkSPORT nätverket denna vecka. Ta reda på vad de är och när du kan höra dem, under … Reading vs Leeds (tisdag) – talkSPORT 2 Bayern München vs Liverpool (onsdag) – talkSPORT Nottingham Forest vs Aston Villa (onsdag) – talkSPORT 2 Dynamo Kyiv vs Chelsea ( torsdag) – talkSPORT 2 Watford vs Crystal Palace (lördag) – talkSPORT Leeds vs Sheffield United (lördag) – talkSPORT två West Ham vs Huddersfield (lördag) – talkSPORT 2 Swansea vs Manchester City (lördag) – talkSPORT Wolves vs Manchester United (lördag) – talkSPORT Millwall vs Brighton (söndag) – talkSPORT 2 Fulham vs Liverpool (söndag) – talkSPORT Förra veckan Ajax bedövade nuvarande Champions League innehavare Real Madrid genom att slå ut dem ur tävlingen innan ett utarmat Manchester United sidan drog en osannolik upprörd mot Paris Saint-Germain.

Och Guardiola vägrar att ta Schalke lätt efter de chockresultat. Staden chefen sade: ”Vi har en tendens – själv också – att när vi ser dragningen alltid säga att vi som kommer att vinna. Efter den första http://1xbet.footballresultstoday.org/1xbet-svenska/ etappen, alla ’vet’ vem som kommer att vinna den andra.

SENASTE FOOTBALL NEWS GOSSIP Man United drag för Juventus ess, Arsenal att landa wonderkid, plus Spurs uppdatering LIV-ley STUFF Jake Livermore nät tagit som West Brom kanten förbi Birmingham 3-2 INTE leka Claude Makelele gång lovade att sätta Barcelona legend på sjukhus Live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Live stream kommentarer och bekräftade lag lever på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final för att krossa publikrekord mycket vänlig man United att betala Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjaer utnämning ny era Fotbollförbundet meddelar Mark Billingham som ny vd vidta åtgärder Premier League chefer beredda att ta lag utanför planen i fall av rasism ‘han har gjort HANS BIT’ Tidigare Skottland chef säger att han skulle ge Adam Johnson en ‘andra chans’ Live på talkSPORT West Ham vs Everton: Exklusiv kommentar , kick-off tid och laget nyheter ”Men för en vecka sedan vi trodde PSG skulle hända, eller Real Madrid. ”Varje spel är helt annorlunda, men för människor som säger att det finns inget att göra – en utvisad, en rött kort, ett mål i den första minuten, kan många saker hända i 90 minuter i den här typen av tävling. ”Jag sitter här tänker vi fortfarande har arbete att göra, det är min känsla i dag.”
Joe Root slog en obesegrad talet i St Lucia som England staplade upp en 448-run bly på dag tre av den tredje Test mot West Indies.

Root lyckades bara 55 i sina fem tidigare omgångar på turné, men stoppade röta att stänga dag tre obesegrad på 111. 3 Joe Root gjorde en obesegrad talet för England Englands omgångar av 325 för fyra var bekvämt sitt bästa och längsta av turnén och även om det fanns fler besvikelser för konservöppnare Rory Burns och Keaton Jennings, en ljus 69 från Joe Denly erbjuds anledning till försiktig optimism.

Roots ton var hans 16: e i testsyrsa – tillräckligt för att sätta honom i nivå med Michael Atherton, Graham Thorpe och Herbert Sutcliffe – och hans femte utomlands, en påminnelse om att han trots sin senaste wobble förblir grunden för Englands vadd. Med Windies seamer Keemo Paul skadade inne de första 20 minuterna och långsam överpriser frågan om dagen, den milda dragning av Roston Chase och Kraigg Brathwaite bowlade 43 overs mellan dem som Root glatt mjölkas 56 av hans körningar.

Turisterna började dagen efter att bygga vidare på det som redan var en stark ställning, 142 före tack vare Mark Woods bedrifter med bollen, och med alla 10 grindar intakt. 3 Mark Wood firar en annan wicket Saker förblev så under några sekunder, Burns snärta Pauls första bollen av dagen på ruta ben att avvika för 10.

Det sänkte Surrey kaptenens genomsnitt exakt 25 från sex test framträdanden, en besvikelse avkastning sådan kapabel spelare men ett som är osannolikt att få ett tidigt slut på hans möjligheter. Samma är förmodligen inte sant för Jennings, som klängde på för 99 bollar och 23 körningar som han försökte gräva ut en poäng att notera. Till slut var han bowlade i fula, om olyckligt, mode efter Alzarri Joseph leverans tog en omväg utanför låret pad.

Han genomsnitt en bråkdel mer än Burns från hans 17 caps men för närvarande inte har förtroende eller tempo för att fortsätta på denna nivå. Hade Denly hållits av Simron Hetmyer den 12, efter att ha Gabriel otur kastare skramlade axeln av BAT, skulle hans plats också ha varit tveksam. Eftersom det var han använde sin extra liv för att visa upp en tilltalande linje i täck enheter och en förmåga att hitta luckorna bakom kvadrat på off sidan.

Efter att ha nått lunch på 45 han tog upp hans femtio i stil, lyfta fyra över mitten på sedan knastrande Kemar Roach ner i marken. 3 Joe Denly slog bollen sött i St Lucia Denly inte ser delvis på debut som en öppnare i Antigua men han började bära sig med övertygelse när han felade, fläktade dubbelt bort från hans kropp på Gabriel. Han misslyckades med att göra någon kontakt första gången men fick en tunn kant när han försökte igen.

Hans arg reaktion berättade historien om ett jobb bara hälften gjort. Han kommer att ha vetat att det fanns fler körningar att vara hade på eftermiddagen, 60 av dem bekvämt bankas innan te av den fjärde wicket partnerskap Root och Buttler. Båda batsmen tog upp sina halv århundraden tidigt på kvällen, Root i 120 bollar och Buttler i 10 färre, men en kort fördröjning när en badboll uppstod på ytterfälten föreslog deras viktiga ackumulering arbete inte hålla allas uppmärksamhet.

SENASTE syrsaNews kockens comeback? Alastair Cook återkomst till England Test team ‘kan inte uteslutas’ dålig formulär MCC slam Ravi Ashwin över ‘Mankad’ uppsägning efter dramatisk helomvändning Ja han CAM Marcus North backar Cameron Bancroft vara bra kapten för Durham fortfarande fick det Alastair Cook hits obesegrad 150 i första omgångarna sedan Test pension bara inte Cricket Buttler i ‘mankad’ storm som England stjärna kontroversiellt slut i IPL skarp Gough lanserar rasande rant vid North och Durham för apponting Bancroft som kapten i all hast Watch Surrey slagman slog sensationellt 25- ball-talet mot Lancashire det tog den nya bollen att skiljas dem.

Roach kvävt en in på Buttler, men han misstolkat linjen helt, spelar inne och förlora sin off stump. Joseph hjälpte rot till tre siffror, vilket ger en fullständig slänga som skeppare tackstansade till repen, medan Ben Stokes var 29 inte ut på stubbar.
Cristiano Ronaldo räknar med att vara tillbaka ’i en vecka eller två’ efter att ha lidit en uppenbar hamstring skada under Portugals rita med Serbien.

Ronaldo, Juventus framåt, haltade ut under första hälften av måndagens konflikt, höja skräck han kunde möta en utökad spell på åskådarplats och missa den gamla damens Champions League kvartsfinalen oavgjort mot Ajax. 2 Ronaldo drogs tillbaka strax efter halvtimme mark Juve möta den holländska sidan bort den 10 april med retur fixturen sex dagar senare.Leave a Reply

Spam prevention powered by Akismet

Skip to toolbar